Primele săpunuri

Făcute prin metoda ‘la rece’ în toamna anului trecut, toate cele trei sortimente s-au lăsat fotografiate, ca să fie în văzul tuturor.

Ingredientele sunt comestibile aproape toate. S-au scăldat împreună ceaiurile de mușețel, tei, respectiv pelin cu uleiul de măsline, untul de cacao și uleiul de ricin. S-au mai aruncat în oală uleiurile esențiale de portocală și scorțișoară, plus coji de portocale, scorțișoară măcinată și tărâțe pentru săpunul energizant-exfoliant-sărbătoresc numărul 1, esență de vanilie în săpunul pentru piele sensibilă numărul 2 și nu în ultimul rând ulei esențial de lavandă și un piiic de mentă în primul meu săpun, aici cu numărul 3.

Evident că nu mai sunt pe stoc demult, dar probabil că la un moment dat când mintea nu-mi va bubui cu nici o idee nouă le voi reface.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: