Pantera roz

Ingrediente: uleiuri saponificate de cocos, de măsline, floarea soarelui, ricin, unt de cacao; unt de shea, ulei de sâmburi de struguri, argilă roz, uleiuri esențiale ylang-ylang, lămâie și patchouli
Gramaj și culoare: Toate săpunurile au, în medie, 100 grame. Totuși, pentru că le tai manual, gramajul poate fi diferit de la un săpun la altul. Toate sunt cuprinse între 85 și 125 g. La fel, aspectul poate fi diferit de la săpun la săpun.

Cu o aromă suavă, florală și feminină, Pantera Roz a fost creat pentru mama mea, în primăvara ce-a trecut. Asta pentru că, de când m-am apucat să fac săpun, mă tachinează mereu că fac doar săpunuri care arată a ceva de mâncare și miros …delicios. Dar nu ca un săpun. Ei bine, am dovedit că pot: acest săpun e roz și miroase a flori.

Iar numele? Numele e dat de Gab, desigur.

Argila roz care-i dă culoarea nu-i doar de formă. Este o combinație echilibrată între argila albă-caolin și cea roșie – ilit, conținând oxizi de fier, siliciu, calciu și magneziu; ajută la regenerarea țesuturilor, îmbunătățește elasticitatea pielii și ajută la păstratea unui ten cu textură uniformă. E potrivită tuturor tipurilor de ten, în special celor sensibile și mature.

Uleiul esențial de ylang-ylang are o aromă senzuală, dulce și intensă, cu un parfum optimist. Este completat, în săpunul meu, de uleiul de bergamotă, cu note citrice, și cel de patchouli, cu note pământii.
Proprietățile uleiului de ylang-ylang sunt de antidepresiv, afrodisiac, hipotensiv,regulator seboreic, tonifiant al pielii, echilibrant, sedativ nervos, stimulant circulator, și este indicat pentru calmarea pielii sensibile și echilibrarea tenului mixt.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: