Saldemar

Saldemar – Sare de mare și spirulină

Ingrediente: sare de mare, uleiuri saponificate de cocos, sâmburi de struguri, ricin; unt de shea, ulei de migdale dulci, spirulină, uleiuri esențiale de lavandă, busuioc, ylang-ylang, lămâie

Gramaj și culoare: Toate săpunurile au, în medie, 100 grame. Totuși, pentru că le tai manual, gramajul poate fi diferit de la un săpun la altul. Acest săpun are mai mult de 100 de grame, datorită conținutului mare de sare. Aspectul poate fi ușor diferit de la săpun la săpunVă era dor de mare, sălbatică și înspumată? Da, mă gândeam eu. De aceea am creat acest săpun cu multă sare de mare, alge, uleiuri de migdale și sâmburi de struguri, note de lavandă, busuioc, ylang-ylang și lămâie… Mai aproape de mare de-atât, fără să pleci decât până în baie, nu se poate!

Sarea de mare ajuta la detoxifierea pielii, stimulează circulația, redă tonusul pielii şi ajută la detensionarea mușchilor.

Săpunul Saldemar este unul foarte tare, cu o textură ușor grunjoasă și poate fi exfoliant. Deși este îmbogățit cu uleiuri prețioase – uleiul de migdale dulci și untul de shea, care oferă îngrijire pielii, este posibil ca după baie să fie necesară aplicarea pe piele unei loțiuni sau a unui ulei. Săpunul pregătește pielea pentru asemenea îngrijiri ulterioare; așadar, pregătiți-vă o seară de răsfăț în propria baie!

Atenție! După cum știți, sarea de mare absoarbe umiditatea din aer, așadar e important ca acest săpun, mai mult chiar decât celelalte, să fie ținut într-un loc uscat.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: