Happy Hippy

Ingrediente: uleiuri saponificate de cocos,de măsline, ricin, unt de cacao; unt de shea, ulei de migdale, ulei de cânepă, argilă roșie, clorofilă din lucernă, uleiuri esențiale de patchouli, salvie, lămâie
Gramaj și culoare: Toate săpunurile au, în medie, 100 grame. Totuși, pentru că le tai manual, gramajul poate fi diferit de la un săpun la altul. Toate sunt cuprinse între 85 și 125 g. La fel, aspectul poate fi diferit de la săpun la săpun.

Un săpun nutritiv și tare, cu ulei esențial de patchouli și argilă roșie.

De ce Happy Hippy? Pe de-o parte datorită culorilor, pe de altă parte pentru că notele orientale, pământii de patchouli din uleiurile sau bețigașele parfumate erau preferatele hipioților din anii ’60-’70.

Argila roșie provine de la Sasca Montană. Am filtrat-o eu astfel încăt să rămână doar pulberea cărămizie și plină de minerale benefice pielii. Este recomandată persoanelor cu piele normală, uscată și sensibilă. Bogată în oligoelemente această argilă este reechilibrantă și redă luminozitate pielii. De asemenea, este recunoscută și pentru ameliorarea circulaței sangvine. Culoarea roșie este dată de oxizii de fier.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: