Noël

Noël - ediție limitată

Noël – ediție limitată

Ingrediente: uleiuri saponificate de cocos, măsline, porumb, ricin; unt de shea, ulei de migdale, ulei de mușețel, pulbere de coajă de portocală, cacao-pudră, ulei esențial de scorțișoară, cuișoare, portocale, anason
Gramaj: Toate săpunurile au, în medie, 100 grame. Totuși, pentru că le tai manual, gramajul poate fi diferit de la un săpun la altul. Toate sunt cuprinse între 85 și 125 g.


Toată lumea spune că săpunurile mele arată și miros ca ceva bun de mâncare. Ei bine, odată pe an fac intenționat un săpun care să arate și să miroase delicios. Pentru gust nu garantez, dar știu cel puțin un ștrengar care l-a și-a înfipt dințișorii în el, sub privirea uimită și amuzată a mamei 🙂

Anul acesta,Christmas Cookie s-a transformat într-un săpun magic. Scorțișoara, cuișoarele și anasonul împreună cu esența dulce-revigorantă a portocalelor fac minuni împreună. Cu proprietăți energizante, analgezice și antiinflamatoare, sinergia acestor uleiuri esențiale ajută la tonifierea corpului și spiritului, detensionează, calmează și acționează asupra sistemului nervos, ajutând la diminuarea stresului.

Coaja de portocală măcinată din conținutul săpunului oferă un gomaj blând, înlătură celulele moarte ale pielii, lăsând-o proaspătă ca o dimineață de Crăciun!

Iar pudra de cacao… recunosc, am pus-o ca să „prăjituresc” și mai mult săpunul 🙂

Uleiurile prețioase sunt deja cunoscute vouă: ulei de migdale dulci și unt de shea, plus un pic de ulei de mușețel, pentru ca spiritul plantei văratice să vă protejeze. De data asta, o parte din ele au fost adăugate în oală mai târziu decât de obicei, astfel că sunt chiar vizibile în săpun (în caz că vă întrebați ce-i cu textura aceea deosebită).

De Sărbători, luați o pauză binemeritată: bucurați-vă de aromele ce ne înconjoară, de luminile de peste tot dar mai ales de căldura oamenilor dragi din jur.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: