…mine

După cum zice și numele, eu sunt Irina.

Sunt din Timișoara, născută în ’84 și din primăvara anului 2011 m-am mutat împreună cu partenerul meu Gabriel la Stanciova, un sat simpatic din județul Timiș.

În mai 2015 l-am născut blând, acasă, pe fiul nostru, Silviu. Desigur, el este acum primul pe lista priorităților noastre.

La începutul anului 2017 am venit în Timișoara, crezând că vom sta doar peste iarnă. În iunie însă am hotărât că e momentul pentru o schimbare deci am rămas în oraș. Atelierul a devenit Studio Stanciova 258. Acolo torn și usc săpunurile, dar activitatea principala pe care o voi desfășura în continuare acolo este designul grafic și tipar la scară mică.

Asadar încep din ce în ce mai mult să mă ocup de meseria mea principală, design-ul. Mă bucur că nu mi-am ieșit complet din mână în toți acești ani petrecuti la țară. Am avut suficiente proiecte de suflet. Pe langa branding-ul pentru De la Irina mă ocup de Kalindarele Kosmosylvana și alte produse adiacente (lucrez la ilustratii pentru shop-ul  zendrops.threadless.com , inspirat din povestea Kosmo), am promovat sesiunile de Tai Chi cu Gabriel, am creat, împreună cu stuparul de la stropdefloare.ro un parteneriat frumos, durabil și un logo/site care îmi vor plăcea multa vreme, sper că și vouă.

Înafară de săpunărit și design mă mai interesează tot ce înseamnă un mod de viață sustenabil: o abordare holistică a vieții, permacultura și principiile ei, foraging urban, magie, artă stradală. Faptul ca locuiesc din nou în oraș îmi oferă șansa să aplic ce am învățat in cei 6 ani petrecuți la țară in mediul acesta plin de detoate care are nevoie de multă sănătate.

Mă găsiți pe Instagram @irinarrrina și pe facebook: Irina Rina

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: