Vreau săpun. Cum fac?

Dacă v-ați săturat de omniprezentele etichete imposibil de citit, pot să vă ajut cel puțin în privința săpunului și a câtorva produse de ingrijire de bază.

 

Pentru că nu am atâtea săpunuri/produse pe cât mi se cer voi primi comenzi în felul următor:

-cu ridicare direct din Stanciova

-cu livrare/ridicare în Timișoara (comanda minima 50 lei)

-dacă locuiți mai departe și doriți neaparat să trimit produsele cu poșta (deși, vă avertizez, nu doar eu voi sta mult la coadă, ci și voi), comanda minimă este de 100 de lei + taxele poștale. Expediez pachetele în zilele de luni, iar dacă nu reușesc veți fi anunțați.

 

În toate cazurile de mai sus, vă mulțumesc pentru apreciere și înțelegere și respect faptul că îmi acordați timp și răbdare. Astfel reușesc să continui să făuresc produse dragi mie care să vă placă și să vi se potrivească.

A, da, și să nu uităm de taxele poștale (15 lei)  pe care bucuroasă le-aș suporta eu, dacă mi-ar fi posibil, dar momentan nu prea e.

Coletele le trimit cu doar cu Poșta Română, cu plata ramburs.

Vă rog, nu mă întrebați de curier, că nu vine nicicare în Stanciova să ridice pachetele. (Dacă aveți informații sigure despre un curier care ar face asta, vă rog să mă anunțați)

Hai că v-am amețit! Dacă doriti produse De la Irina, trimiteți-mi un mail folosind formularul de comandă! Orice întrebări ați mai avea- vă răspund pe mail.

%d blogeri au apreciat asta: