Vreau săpun. Cum fac?

Dacă v-ați săturat de omniprezentele etichete imposibil de citit, pot să vă ajut cel puțin în privința săpunului și a câtorva produse de ingrijire de bază.

 

Pentru că nu am atâtea săpunuri/produse pe cât mi se cer voi primi comenzi în felul următor:

-cu ridicare direct de pe str. Zlatna din Timisoara (in urma stabilirii unei zile si ore fixe)

-cu livrare personala în Timișoara (comanda minima 50 lei) (implica stabilirea unei intalniri in zona centrala a orasului)

-dacă locuiți mai departe și doriți neaparat să trimit produsele cu poșta (deși, vă avertizez, nu doar eu voi sta mult la coadă, ci și voi), comanda minimă este de 100 de lei + taxele poștale (15 lei pentru plata ramburs, 5 lei la plata in cont ING, in avans). Timpul dintre momentul comenzii pana la momentul expedierii poate varia, insa pastram legatura pe e-mail si va anunt cand am dus coletul la posta.

 

În toate cazurile de mai sus, vă mulțumesc pentru apreciere și înțelegere și respect faptul că îmi acordați timp și răbdare. Astfel reușesc să continui să făuresc produse dragi mie care să vă placă și să vi se potrivească.

 

Daca doriti sa folosim un serviciu de curierat, va rog sa mentionati acest lucru. Posibil doar cu plata in avans, iar plata transportul este la destinatar.

Hai că v-am amețit! Dacă doriti produse De la Irina, trimiteți-mi un mail folosind formularul de comandă! Orice întrebări ați mai avea- vă răspund pe mail.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: